Op zoek naar een vakantiehuis 8 personen met hond?

Wij hebben de mooiste 8 personen vakantiehuizen met hond in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Waar honden zijn toegestaan. Van een groot vakantiehuis voor 8 personen met 3,4 of 5 slaapkamers in het bos met een omheinde tuin tot een vakantiehuis 8 personen aan zee waar honden welkom zijn.

Groepen groepsaccommodaties banner

Vakantiehuis 8 personen aan de zee met hond

Even lekker naar de kust met hond? Op veel vakantieparken en in vakantiehuizen aan zee zijn 1 of 2 honden toegestaan. Je kunt dus een 8 persoons vakantiehuis, bungalow, villa of chalet aan zee boeken en samen met je hond heerlijk wandelen, fietsen aan de kust. Als het mooi weer is kun je tevens heerlijk een duik in zee nemen of aan het strand liggen. Kies bijvoorbeeld een huisje in Zeeland, Noord-Holland of de Waddeneilanden. Je kunt ook een huisje boeken aan de Belgische kust met hond. De huisjes of het park liggen maximaal ongeveer tot 1km van zee. Soms ligt een vakantievilla of woning zelfs direct of tot 100 meter van het strand!


Vakantie Zeeland met hond

Met 8 personen op vakantiepark met hond

Het kan best even lastig zijn een vakantiehuis voor 8 personen te vinden waar honden welkom zijn op een vakantiepark. Wij hebben op deze website een groot aanbod vakantiehuisjes die je kunt huren voor 8, 10, 12 of 14 personen. Huur bijvoorbeeld een huisje, bungalow of villa voor 8 personen met 2, 3 of 4 slaapkamers bij Roompot of Landal Greenparks waar ook honden toegestaan zijn in Drenthe, Limburg of Overijssel. Er zijn verder nog heel veel andere parken in Nederland en België die je kunt boeken. Denk aan een vakantiehuis in het bos (Op de Veluwe of in de Ardennen) of een vakantiehuis aan de kust of aan zee. Op een vakantiepark is het heerlijk vertoeven met je partner, gezin, familie of vrienden.

met honden lopen op het strand

grote vakantiehuizen landal banner

Huisje huren met 3,4 of 5 honden

Ook voor huisjes waar je met 3, 4 of 5 honden terecht kunt kun je bij ons huren. Huisjes op een vakantiepark staan meestal 1 of 2 honden toe. Ga je met meer honden op vakantie dan kun je altijd nog een particulier vakantiehuis 8 personen met hond huren. Er zijn diverse huisjes waar je ook 3,4 of 5 honden mee naar toe kunt nemen voor een heerlijke vakantie aan zee, in het bos of in de natuur!


Wellness vakantiehuis met hond 8 personen

Een luxe vakantiehuis met jacuzzi, zwembad, sauna, Turks Stoombad, zonnebank of hottub huren? In deze top vakantiehuizen voorzien van alle luxe kun je heerlijk ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie. Boek een luxe vakantiehuis, villa of bungalow met één of meerdere wellness faciliteiten. In veel van deze huisjes zijn ook honden toegestaan.

sauna in het huisje

Weekendje weg met hond?

Wanneer je er even kort tussenuit wilt kun je een weekendje weg met hond boeken. Wordt het komend weekend lekker weer en wil nog nog even snel weg? Bekijk dan altijd even de vakantiehuis 8 personen lastminute aanbiedingen. Door een last minute vakantie te boeken kun je vaak wel tot 30% besparen op de kosten van een vakantiehuis. Je kunt natuurlijk ook een iets groter huisje huren of een luxe vakantiehuis met extra faciliteiten zoals een jacuzzi, sauna, hottub of zwembad voor dezelfde prijs. Meer luxe voor hetzelfde budget!

grote vakantiehuizen voor 8 personen banner