Op zoek naar een vakantiehuis 8 personen aan zee?

Als je lekker wilt genieten van een mooie vakantie aan zee dan kun je op onze website een groot aanbod met vakantiehuizen vinden aan de kust en dicht bij zee.

chalet groepsaccommodaties banner

Met een vakantiehuis voor 8 personen aan zee kun je lekker samen met je gezin, familie of met vrienden genieten aan de kust van het strand, de wind en natuurlijk de zee. Op deze vakantie website vind je vakantiehuizen voor 8, 10, 12 en 14 personen.


Huisje aan zee Nederland 8 personen

Nederland heeft een hele mooie kustlijn met leuke vakantiehuizen voor 8 personen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Van goedkope vakantiehuizen tot een mooi luxe vakantiehuis om helemaal tot rust te komen. Ook de goedkopere huizen hebben soms extra faciliteiten zoals een huisje met sauna, jacuzzi / hottub of een zwembad. Je kunt natuurlijk lekker genieten van de zee, de duinen en de vele fietspaden langs het kustgebied. Bekende vakantie plaatsen waar men graag boekt zijn Zandvoort aan zee, Scheveningen en  Egmond aan zee.

Vakantiehuis 8 personen in Texel - kustpark

Vakantiehuis 8 personen Zeeland

In Zeeland heb je mooie brede stranden een heel veel goedkope vakantiehuisjes aan zee die dicht bij het strand liggen. Je kunt zowel een particulier vakantiehuis als ook kiezen voor een prachtig vakantiehuis, bungalow of een chalet op een vakantiepark aan zee in Zeeland. Ook zijn er in Zeeland voor de watersport liefhebbers veel mogelijkheden zoals kitesurfen, zeilen, surfen, suppen en waterskiën aan zee. Een huisje aan zee voor 8 personen is dus perfect voor een gezin, familie of vriendengroep om zowel lekker te zwemmen in zee, de leuke dorpjes te bezoeken, te wandelen, te fietsen of te genieten van de lange en uitgestrekte stranden. Bekende badplaatsen voor een vakantie aan zee in Zeeland zijn Renesse, Vlissingen, Cadzand, Breskens, Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Dishoek, Groede en Oostkapelle

grote vakantiehuizen landal banner


Vakantiehuis 8 personen met hond aan zee

Wil je ook graag 1 of 2 honden meenemen? Dan ben je op de meeste vakantieparken aan zee zoals Roompot en Landal Greenparks van harte welkom met hond. Veel huisjes kun je namelijk 1 of 2 honden mee naar toe nemen. Wil je meer honden meenemen op vakantie aan zee dan kun je overwegen een particulier vakantiehuis te huren. Hier kun je soms wel 3, 4 of 5 honden meenemen!


8 personen vakantie aan zee

Goedkoop vakantiehuis 8 personen aan zee

Wij hebben voor ieder budget een geschikt vakantiehuis. Ook als je op zoek bent naar een goedkoop vakantiehuis voor 8 personen hebben wij een goed aanbod met goedkope huisjes aan zee waar je met 8 personen naar toe kunt gaan. Boek een huisje aan zee voor 8 personen.

grote vakantiehuizen voor 10 personen banner