Vakantiehuis 8 personen Texel

Een vakantiehuis 8 personen Texel boeken?

Texel is een prachtig Waddeneiland om een vakantie voor 8 personen te boeken. Op onze website vind je veel vakantiehuizen voor 8 personen Texel die je kunt huren.

Groepen groepsaccommodaties banner

Ook vind je tips, informatie en aanbiedingen van de beste vakantiehuizen voor een heerlijke vakantie op Texel. Boek nu een goedkoop vakantiehuis, een luxe vakantiehuis, een comfortabel chalet of een ruime bungalow.


Vakantiehuis 8 personen Villa park Texel

Aan de rand van badplaats de Koog, een leuk en gezellig dorpje op het eiland vind je Largo Villa park Texel. Dit park heeft 6 luxe vakantiehuizen die geschikt zijn voor 2, 4, 6 of 8 personen. De huisjes op het villapark zijn voorzien van een 4-persoons sauna. Een aantal villa’s zijn tevens voorzien van een jacuzzi. Vanuit het park fiets je direct het bos in om te genieten van de bossen en de natuur. Ook kun je naar het centrum van De Koog fietsen of met de auto rijden wat op 2 kilometer afstand ligt. Hier vind je veel winkels, restaurants om een hapje te eten of te drinken en de supermarkt.


Huisje huren Texel op het kustpark

Een huisje huren op een vakantiepark dicht bij zee is een ideale locatie voor kinderen. Op kustpark Texel kun je met 8 personen verblijven in een vakantiehuis, comfortabel chalet of een klassieke villa. Met alle faciliteiten op het park zoals een subtropisch binnenzwembad, activiteitenprogramma en sportfaciliteiten is er altijd wat op het park te beleven. Het kustpark ligt dicht bij de duinen en de zee en dicht bij de Koog, een bruisend stadje met veel winkeltjes, restaurants, supermarkt op loopafstand.

grote vakantiehuizen landal banner

Natuurlijk kun je ook vanuit je vakantiehuis op de fiets stappen en lekker de natuur in gaan naar het bos, andere dorpjes of de Vuurtoren in de De Cocksdorp. Vanuit het huisje op het park heb je alle mogelijkheden om zowel de natuur, als het complete eiland te verkennen. Boek bijvoorbeeld een 8 persoons bungalow op dit park. Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en is zelfs van een sauna en ligbad voorzien!


Vakantiehuis 8 personen  Texel - kustpark

Honden welkom op Texel

Op Texel zijn honden welkom, dus wil je jouw hond meenemen op vakantie dan is dat mogelijk. Op Texel zijn diverse hondvriendelijke vakantiehuizen die je kunt huren. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis op villapark LARGO in De Koog. Op dit rustig gelegen park zijn honden toegestaan. Heerlijk samen met je gezin, partner of vrienden naar Texel en de hond meenemen en uitwaaien aan zee. Op veel stranden op het eiland mag de hond gewoon loslopen alsook in de bossen. Bij verschillende eet en drinkgelegenheden staat zelfs een bak met water voor de hond klaar. Op de vakantieparken van Roompot en Landal zijn in de huisjes waar honden zijn toegestaan 1 of 2 honden welkom.
Wil je graag met 3,4 of 5 honden op vakantie dan raden wij aan te kijken naar een particulier vakantiehuis 8 personen. Er zijn meerdere vakantiehuizen 8 personen waar meer dan 3 honden zijn toegestaan.


Tips voor een vakantie Texel 8 personen

Als je hebt besloten om naar Texel te gaan op vakantie dan moet je er rekening mee houden dat je met de boot moet. Kaartjes voor de boot naar Texel kun je kopen aan het loket in Den Helder, het vertrekpunt van de boot. Ook kun je online je ticket kopen op de website van TESO. Heb je ook een hond? Die mag gratis op de boot, wel moet je hem aanlijnen.


grote vakantiehuizen voor 8 personen banner