Op zoek naar een vakantiehuis 8 personen met zwembad?

Onze unieke website heeft een groot aanbod vakantiehuizen 8 personen met zwembad

Groepen groepsaccommodaties banner

De huisjes die je via onze website kunt huren zijn geschikt voor 8, 10, 12 en 14 personen. Met een eigen privé zwembad in je vakantiehuis kun je heerlijk genieten van een warm zwembad! Soms hebben vakantiehuizen een binnen– of buitenzwembad, maar soms ook een binnenzwembad en een buitenzwembad.


prive zwembad in de tuin

Vakantiehuis 8 personen met zwembad Nederland

In Nederland vind je hele mooie plekjes om een huisje te huren met zwembad voor 8, 10, 12 of 14 personen. Kies bijvoorbeeld voor een 8 persoons vakantiehuis of bungalow met een privé zwembad. De vakantiehuizen vind je onder andere in Drenthe, (Zuid) Limburg, Brabant, Zeeland, aan de kust of op de bosrijke Veluwe. Ook kun je er nog voor kiezen om met de boot naar de Waddeneilanden te gaan, bijvoorbeeld naar Texel of Vlieland.


Vakantiehuis 8 personen aan de kust met zwembad

Je kunt aan de kust natuurlijk lekker uitwaaien aan zee maar het is niet altijd mooi weer om te kunnen zwemmen in zee. Met een vakantiehuis aan de kust met zwembad kun je na een lekker wandeling langs het strand, een fietstocht in de duinen of een dagje weg lekker tot rust komen in je eigen vakantiehuis, bungalow of Villa met zwembad.

grote vakantiehuizen landal banner

groot vakantiehuis met prive zwembad aan de kust

In België huisje huren 8 personen met zwembad

België heeft een mooie afwisselende natuur met heel erg veel bossen om heerlijk te wandelen, te fietsen of met een mountainbike te rijden. Ook zijn er in de bossen op verschillende plekken leuke activiteiten zoals abseilen of een andere sportieve activiteit. Activiteiten zijn natuurlijk erg leuk als je met een groep van 8 personen op vakantie gaat. Je kunt vanuit het vakantiehuis natuurlijk ook een uitstapje maken naar één van de Belgische steden.

Na een dag vol activiteiten of als je een dag geen zin hebt aan activiteiten kun je lekker ontspannen in het vakantiehuis met zwembad.

Vakantiehuis 8 personen Ardennen met zwembad

Ontdek de prachtige natuur en bossen van de Belgische Ardennen en huur een vakantiehuis voor 8 personen met zwembad. Ga lekker wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen van de Ardennen. De Ardennen is een zeer groot gebied met oneindig aantal fiets en wandelroutes, ideaal voor natuurliefhebbers. De huisjes die je kunt huren hebben doorgaans 2, 3 of 4 slaapkamers. Bij een vakantiehuis 10 personen met zwembad heb je vaak ook 5 slaapkamers, deze vakantiehuizen kun je vaak ook gewoon huren met 8 personen.


meisjes hebben plezier in het zwembad

Subtropisch zwembad of buitenzwembad op vakantiepark

De meeste mensen kiezen voor een particulier vakantiehuis of kleinschalig vakantiepark voor wat meer rust. Ga je toch liever naar een vakantiepark? Dan vindt je ook diverse vakantieparken met een binnen– of buitenzwembad. Een vakantiepark is met name voor gezinnen en kinderen erg leuk vanwege de vele activiteiten speeltuinen, zwembaden en andere faciliteiten.

8 personen vakantiehuis met zwembad lastminute

Wil je nog snel een 8 persoons vakantiehuis met zwembad boeken? Kijk dan eens bij onze last minute aanbiedingen. Met een goedkoop vakantiehuis voor 8 personen met zwembad kun je gezellig samen met je gezin, familie of vrienden een weekend, midweek of week op vakantie!


grote vakantiehuizen voor 8 personen banner